Vi søger ildsjæle!!!!!
LÆS NU LIGE DET HELE INDE DU SIGER NEJ TAK!

Vi har i næste 2 år haft en ungdomsklub i Thorup-Klim Hallen, det har været en rigtig stor succes. I gennemsnit har der været 15 deltagende børn. Men vi mangler hænder!

Ungdomsklubben starter Kl. 1415 hvor Claus i hallen tager mod dem. Nogle har bestilt lidt mad og andre sætter sig i klublokalet eller spiller bold i hallen. Kl. 14:45 serverer Claus kage, saft og frugt.
Derefter er der aktivitet, enten planlagt eller bare hygge i hallen eller Klublokalet. Kl. 16:00 stempler Claus ud og overdrager til andre frivillige. Og det er her vi mangler Ildsjæle.

Hvad siger du så ja til??
Du siger ja til at hjælpe en dag i tidsrummet 15-18 og ikke mere! Du bliver IKKE valgt ind i en bestyrelse, eller opretter en livstidskontrakt du IKKE kan komme ud af. Siger ja til at hjælpe en dag, er det kun den ene dag du behøver at hjælpe. Kan du hjælpe flere dage er vi også Super glade for det.

Vi skal snart i gang med at planlægge tiderne efter sommerferien, men har vi ingen hænder til at hjælpe, må vi desværre opgive at drive Ungdomsklubben videre.

Tænker du nu at 1 dag kan du godt afsætte til at hjælpe os. Så giv Claus et kald på 40366450 og hør mere om planerne for næste sæson.

Thorup-Klim Ungdomsklub
nyt fra ungdomsklubben

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier: Generelt

Claus Bennetsen

Aministrator på siden

%d