Hej alle sammen

Nu er tiden kommet til at sætte kryds i kalenderen, nemlig lørdag d. 15-2-2020 kl 13:00, På Thorup stadion.
Der vil være en let træning for alle hold, og derefter suppe sponsoreret af KLIM BJREG. Der vil være mulighed for at fortsætte aften i klubhuset og evt. at festudvalget kan komme på banen med spil eller anden underholdning.

Der er sket lidt siden vi afsluttede efterårs sæsonen. Der er fundet ny træner som er Jan Storvang (på billedet til højere) nogen kender ham og nogen har nok hørt om ham fra andre klubber. Men vi glæder os til at få ham i gang! Os i udvalget har kun fået et godt indtryk.

Vi er ved at få fremstillet nye spillersæt til alle 3 herrehold og damerne, alle sæt i den grønne farve som ses på billedet. Derudover har vi fået sponsoreret en opvarmningstrøje til alle spillersæt (den sorte som også kan ses på billedet). En trøje som bruges før og efter kamp men hører sammen med spillersættet. Vi har fået afprøvet størrelser, så det skulle gerne passe så godt som vi nu har kunne. Det ikke nemt når vi ikke helt ved hvordan de nye hold bliver.

Hvis nogen har et spørgsmål eller flere så spørg eller skriv til enten Brian Kirk, Martin Kirk, Mads Helenius eller Peter Kvist.

Håber vi ser alle gamle spiller og så mange som muligt! Men også nye spillere er meget velkommen til at komme og få en fornemmelse af hvem vi er.

Hilsen Fodboldudvalget

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier: Generelt

Claus Bennetsen

Aministrator på siden

%d