Glæd jer til Efterårsmesse i Thorup Klim Hallen d. 17.-18. september 2022

Messeudvalget er nu nået langt i planlægningen, og vil i den forbindelse gerne komme med en lille orientering til alle interesserede.

Alle stande på nær 4 er nu solgt, og vi har flere interesserede til de sidste stande.
Standene består blandt andet af udstillere der har været med i flere år, men også en del nye udstillere.

Vi får dermed en messe med mange forskellige udstillere, så der er noget for enhver besøgende.

Vi er i messeudvalgt i fuld gang med at planlægge underholdningen til årets messe, som blandt andet kommer til at bestå af mode- og hårshow, musikalske indslag og underholdning for de mindste.
Vi kan desværre ikke offentliggøre hele programmet endnu, da der fortsat kan komme ændringer.
Dog kan vi løfte sløret for, at Martin Kanstrup kommer og underholder, og der kommer artister med fodboldtricks.

Lennert Breum har igen takket ja til at være konferencier til messen, og vil være at finde i hallen under hele messen.

Støtteforeningerne for Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim U & G