HUSK AT TILMELDE JER

🟠🟠🟠🟠 VI SKAL PÅ TUR🟠🟠🟠🟠🟠🟠

Lørdag den 9 oktober hopper vi på bussen i klim ved hallen kl 12.15 og i Thorup ved Brugsen 12.30.
Turen går til Thisted hvor vi skal se Fc Thy ‘ kvinder mod HB Køge. ⚽️
Når vi ankommer til stadion skal vi hilse på spillerne og se loungen. Hvor der bliver budt velkommen.

Fra 13.55-14.40 er der spisning og ansigtsmaling.

14.30 skal de 8 boldpiger/ drenge mødes til 1 halvleg med mulighed for 8 nye til 2. Halvleg.

14.45 skal de 2x 11 spillere der skal være med i indløb være klar. Resten af eventuelle spiller laver flagallé.

Loungen er åben for forældre fra 14 hvor der er mulighed for Øl,vand og kaffe. I pausen serveres der lidt brød og godter.
Både spillere og forældre fra Ørebro og TKB er velkommne.

Forventer hjemkomst ved 18tiden

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Klim Sparekasse og TKB støtteforening og FC Thy – Thisted Q Kvindeliga.

Tilmelding til Søren Lindstrøm 26610753 eller Søren Damsgaard 24633406 på sms senest den. 2.10.