Onsdag d. 2. januar blev der afholdt et møde mellem Thorup Klim Boldklub og Hjortdal boldklub om en mulig udvidelse af samarbejdet. På baggrund af dette møde er vi nu glade for, at vi endelig kan præsentere detSe mere

nye samarbejde på Herre Senior siden med Hjortdal. Samarbejdet skal i fremtiden være med til at styrke klubberne, drage fordel af hinandens stærke sider, og sørge for fyldte tribuner ved begge klubhuse.

Senior holdene kommer til at spille under fælles fane, og aftalen gælder for samtlige hold fra begge klubber. Thorup Klim Boldklub og Hjortdal Boldklub mener, at dette er løsningen for fremtiden. Samarbejdet skydes i gang til standerhejsning ved Hjortdal klubhus d. 23/2-2019 kl. 13:00, hvor der vil være repræsentanter for begge klubber.

Vi håber at så mange som muligt vil komme til standerhejsning, selvom I er skadet, eller af andre årsager ikke kan spille. Kom og hjælp os, så vi med fælles hjælp kan løfte fanen for det nye samarbejde.

Der vil løbende komme flere informationer om træner mm.